Ingrijire 24 de ore pe zi in Augsburg si in imprejurimi

Sanatate. Zambete. Respect

Siguranta si starea de bine ale clientului sunt prioritatile noastre. Acasa Ist Zuhause furnizeaza un spectru larg de servicii de ingrijire personala pornind de la asistenta si suport in cadrul sarcinilor zilnice precum activitati de menaj, plata facturilor, efectuarea cumparaturilor si activitati diverse de recreere si mergand pana la sustinere intensiva dupa o spitalizare sau recuperarea in urma unei boli.

Zile fara griji. Servicii exceptionale

Serviciile de ingrijire batrani la domiciliu ajuta la mentinerea si dezvoltarea independentei persoanelor in varsta sau bolnave, a posibilitatii lor de a alege si controla deciziile ce afecteaza calitatea vietii de fiecare zi. Ca urmare, detalii de asistenta intima precum asezarea in pat si ridicarea din pat, imbaierea, imbracarea sau alte cerinte privite drept chestiune de rutina zilnica, contribuie esential la starea de bine a persoanelor aflate in dificultate. Atunci cand ingrijirea necesara devine mai complexa, de exemplu in cazul revenirii la domiciliu dupa o spitalizare sau al altor nevoi intensive si multiple, de lunga durata, putem colabora cu agentii, familia sau alte persoane pentru a furniza asistenta si ingrijire de cea mai buna calitate.

Infirmiere romane

Sunteti in cautarea unui serviciu de ingrijire la domiciliu 24 de ore pe zi in Augsburg si in imprejurimi? Noi oferim servicii profesionale de ingrijire ingrijire 24 de ore pe zi in Augsburg, in functie de nevoile specifice ale clientului. Oferim o gama larga de servicii de ngrijire a clientilor ?i gospodariei cu infirmiere romane. Serviciile noastre sunt foarte flexibile iar personalul nostru este format din infirmiere romane, foarte bine calificate.